Ons Team

 

Caroline Van Damme

Apotheker

Catherine Van Damme

Apotheker

Apotheek Van Damme, persoonlijke aanpak van onze klanten

Bij apotheker Van Damme vind je een ruim aanbod aan geneesmiddelen en verzorgingsproducten. Wij hebben alle courante medicatie in voorraad, zowel op voorschrift als zonder voorschrift.

Bovendien vind je bij ons een zeer ruim aanbod aan natuurlijke geneesmiddelen en voedingssupplementen. Ook voor cosmetica en huidverzorging voor alle leeftijden kun je bij ons terecht. In ons assortiment vind je veel bekende en minder bekende merken.

Apotheek Van Damme in Waasmunster adviseert je in alle rust en discretie over alle medicijnen en cosmetica. Of het nu gaat om voorgeschreven medicatie, zelfmedicatie, natuurlijke geneesmiddelen, voedingssupplementen of cosmetica. Wij geven altijd even eerlijk en grondig informatie. Je kunt bij ons in alle vertrouwen terecht met alle mogelijke vragen.

Zie je wat je zoekt niet in ons aanbod staan? Vraag ons ernaar!

Online diensten en service

In de apotheek willen we u ten volle bijstaan met goede raad en persoonlijk advies. Ook online wil onze apotheek een uitstekende dienstverlening bieden.

U kan via onze website uw voorschrift opladen zodat u niet moet wachten of terugkomen. Wij verwittigen u per sms als uw medicatie en producten klaarliggen.

Ook reservatie van producten kan u via onze webshop. U reserveert online en komt de geneesmiddelen en producten ophalen in de apotheek. Wij geven u dan uitgebreid advies.